English  |  پارسی
یکشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
احتمال کاهش بیشتر قیمت ورق ترکیه

بازار ورق در ترکیه راکد و واردات این کالا تقریباً به صفر رسیده است. تقاضا در بازار داخلی و صادرات بسیار پایین است. برخی از تجار معتقدند که علت این رکود، انتظار خریداران برای کاهش بیشتر قیمت ها است. برخی دیگر نیز کمبود نقدینگی را عامل اصلی تقاضا می دانند.

ورق گرم کویل را می توان در قیمت 450 دلار، ورق سرد را در قیمت 500 دلار و ورق گالوانیزه را در قیمت 600 دلار هر تن از این کشور خریداری کرد. ورق گرم برش شده نیز در قیمت 450 تا 460 دلار هر تن پیشنهاد می شود. این در حالی است که رومانی ورق گرم کویل را در قیمت 405 دلار سی اند اف بنادر ترکیه عرضه می کند.

از آن جا که سود قطعی تولید کنندگان ترک به کمتر از سود پیش بینی شده آن ها رسیده، توان وام گیری آن ها از بانک ها نیز کاهش یافته است. کارشناسان معتقدند که بحران هنوز به کف خود نرسیده و سال 2009 سال سختی برای صنعت فولاد ترکیه خواهد بود. آن ها همچنین معتقدند که در سال 2009مشکل نقدینگی به قوت خود باقی می ماند. زیرا بانک ها به سادگی وام نخواهند داد.

۱۳۸۷/۱۲/۱۱
۱۲:۳۸

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام