English  |  پارسی
یکشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
موجودی فولاد چین به کمترین میزان در چند سال اخیر رسید

بنا بر گزارش انجمن آهن و فولاد چین، موجودی فولاد در انبار کارخانجات این کشور به پایین ترین سطح در چند سال اخیر رسیده است.

این امر به ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا و همچنین تثبیت قیمت ها در بازار داخلی چین کمک خواهد کرد. از آن جایی که کارخانجات همچنان در حال کاهش تولید خود هستند، احتمال می رود روند افزایش قیمت ها ادامه یابد. تولید فولاد خام این کشور به مدت سه ماه در حال کاهش بوده است.

با این وجود، با توجه به شرایط بی ثباتی که اقتصاد جهانی با آن مواجه است، صنعت فولاد چین هنوز چالش هایی زیادی در پیش رو خواهد داشت.

۱۳۸۷/۱۱/۱۶
۱۲:۰۴

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام