English  |  پارسی
یکشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
کاهش قیمت خرید قراضه در ژاپن

توکیو استیل پس از سه بار افزایش قیمت خرید قراضه در ژانویه، هفته گذشته قیمت خرید این کالا را حدود 1000 ین ( 11 دلار) هر تن در کارخانه اوکایاما در غرب ژاپن کاهش داد.

این شرکت قیمت خرید قراضه را در سه مرتبه متوالی در حدود 4500 تا 5000 ین ( 50 تا 56 دلار) هر تن در ماه ژانویه افزایش داده بود. اما نهایتاً تنزل قیمت های صادراتی این امکان را برای توکیواستیل فراهم کرد که قیمت خرید این کالا را کاهش دهد.

اگرچه خریداران چینی و تایوانی هنوز در تعطیلات به سر می برند ولی صادرات قراضه به کره از روز چهارشنبه گذشته آغاز شده و قیمت آن با 2000 ین ( 22 دلار) کاهش به 24 هزار ین ( 268 دلار) هر تن رسیده است.

علت آن که این کاهش تنها در کارخانه اوکایاما صورت گرفته این است که این کارخانه موجودی کافی قراضه در انبار خود دارد.

با این وجود اگر روند کاهش قیمت های صادراتی ادامه یابد وتقاضای بازار ضعیف باقی بماند، قیمت خرید قراضه در بقیه کارخانجات این شرکت نیز کاهش خواهد یافت.

قیمت خرید قراضه در کارخانه اوکایاما به 21 هزار ین ( 234 دلار) هر تن رسیده است. این کالا در قیمت 22 هزار ین ( 245 دلار) در کارخانه های اوتسونامیا و کیوشو و در قیمت 21 هزار ین ( 234 دلار) در کارخانه تاکاماتسو خریداری می شود.  

۱۳۸۷/۱۱/۱۵
۱۱:۵۵

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام