English  |  پارسی
یکشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
کارخانجات اوکراینی درصدد افزایش قیمت ورق گرم

بازار صادرات فولاد دریای سیاه در هفته گذشته در کل راکد بود. به رغم نوسانات بازار در هفته گذشته قیمت ها تغییر چندانی نکرده و نزدیک به سطح قبلی آن ها است.

شرایط کاملاً عجیبی بر بازار ورق گرم حکمفرماست. هفته گذشته برخی از تولید کنندگان اوکراینی سعی کردند قیمت ها را تا 40 دلار هر تن افزایش دهند که این امر باعث افزایش جزئی قیمت های پیشنهادی در بازار معاملات نقدی شد. گفته می شود که تولید کنندگان اوکراینی سفارشات زیادی دریافت کرده اند.

۱۳۸۷/۱۱/۱۴
۱۲:۱۰

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام