English  |  پارسی
پنج شنبه، ۴ خرداد ۱۳۹۱
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
بالا رفتن قیمت بیلت محصول سی آی اس

قیمت بیلت سی آی اس برای تحویل فوب بنادر دریای سیاه در هشتم آگوست 950 تا 1100 دلار هر تن بود که در نوامبر به 400 تا 450 دلار هر تن رسیده است. پیش بینی می شود جهش قیمت بیلت همه را متعجب کند. علت این امر، کاهش تولید در سطح وسیع بوده که دور از برآوردهای قبلی است. راه اندازی کوره های متوقف شده 3 تا 6 ماه طول خواهد کشید و به نقدینگی زیاد نیاز دارد. بنابراین وقتی مشکلات مالی خریداران متوقف شود، تقاضا به بیش از عرضه افزایش خواهد یافت.

مشکل اصلی، کمبود نقدینگی است. در حال حاضر، تولید کنندگان اکراین، روسیه و برزیل با 40 درصد ظرفیت خود بیلت تولید می کنند. این در حالی است که تولید دسامبر و بخشی از تولید ماههای اول سال 2009 به فروش رسیده است. در حالی که تولیدکنندگان میله گرد هنوز نتوانسته اند سفارشات مورد نیاز خود را دریافت کنند. به همین علت با مشکل مالی روبرو هستند. هر نشانه ای از بازگشت خریداران به بازار به معنای افزایش سریع قیمت خواهد بود. در حال حاضر، بازار اسلب با کمبود تقاضا روبروست و بحران اقتصادی تحت کنترل درآمده است. بنابراین باید در انتظار بازگشت بازار بود.

۱۳۸۷/۰۸/۲۵
۱۲:۳۱

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام