English  |  پارسی
چهارشنبه، ۳ خرداد ۱۳۹۱
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
قانون جدید برای حمایت از تولید کنندگان فولاد در آمریکا

تولید کنندگان، مصرف کنندگان و تجار فولاد در آمریکا همگی از قانون تازه وضع شده کشور برای حمایت از تولید کنندگان داخلی پشتیبانی می کنند.

این قانون، تحت عنوان " قانون اول فولاد آمریکا "، روز پنج شنبه توسط آقای ویسکلوسکی، نماینده کنگره آمریکا و 27 حامی او اعلام گردید. بر اساس این قانون، تمام پروژه هایی که بودجه آن توسط دولت فدرال تامین می شود، ملزم به استفاده از فولادهای تولید شده در داخل آمریکا هستند. همچنین به موجب این قانون، پروژه های ساختمانی مربوط به وزارت حمل و نقل و وزارت دفاع آمریکا باید از فولادهای تولید شده در داخل آمریکا استفاده کنند.

این نماینده اظهار داشت: " همین طور که ما از طریق مدرن سازی و توسعه زیرساخت های اقتصادی، سعی در احیای اقتصاد کشور داریم، می توانیم در این راستا گامی فراتر برداشته و تنها از مصالح ساختمانی خصوصاً فولاد تولید شده در داخل کشور استفاده کنیم." وی افزود با اجباری شدن استفاده از فولاد تولید داخل در پروژه های ساختمانی ملی، می توان اطمینان حاصل کرد که زیرساخت های کشور با محصولات فولادی کیفیت بالای داخلی ایجاد می گردد. علاوه بر این، استفاده از محصولات فولادی داخلی، باعث رونق اقتصادی بیشتر تولید کنندگان فولاد در سطح کشور خواهد شد.

۱۳۸۷/۱۱/۰۱
۱۲:۴۵

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام