English  |  پارسی
یکشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
امید اکثر دست اندکاران فولاد به افزایش قیمت ها

آخرین بررسی های بازار نشان می دهد که اکثر دست اندرکاران فولاد در آمریکا امید دارند که تقاضا و قیمت های فولاد در سه ماه اول سال آینده بهبود یابد. این در حالی است که طرز تفکر اروپایی ها کمی محتاطانه تر است.

33 درصد از شرکت های آمریکایی معتقدند در سه ماه اول سال آینده اوضاع بهبود خواهد یافت. این نسبت 11 درصد از آخرین نظرسنجی رشد یافته است. 28 درصد معتقدند که که قیمت ها پایین می آید، در حالی که قبلاً 47 درصد معتقد بودند که قیمت ها کاهش می یابد. 42 درصد از موسسات اروپایی که در این نظرسنجی شرکت داشتند نیز اعلام کردند که قیمت ها کاهش خواهد یافت در حالی که در ماه قبل 58 درصد از آن ها این نظر را داشتند. 17 درصد از آن ها فکر می کنند قیمت ها بالا می رود. در مجموع در آمریکا، اروپا و آسیا 22 درصد شرکت ها انتظار کاهش قیمت ها را دارند و 40 درصد معتقدند که قیمت ها ثابت می ماند. به نظر می رسد که خوش بینی ها افزایش یافته است. چراکه قبلاً 15 درصد معتقد بودند که قیمت ها بالا می رود و 53 درصد انتظار کاهش قیمت ها را داشتند.

خوش بینی ها نسبت به تقاضا نیز نسبت به هفته گذشته بهبود یافته است. هفته قبل 26 درصد معتقد بودند که تقاضا بالا می رود ولی در حال حاضر 50 درصد معتقد به افزایش تقاضا هستند. در حال حاضر 33 درصد انتظار کاهش تقاضا را دارند که از هفته قبل تغییری نکرده است و 17 درصد انتظار ثبات قیمت را دارند.

علت افزایش خوش بینی ها، کاهش حجم موجودی در آمریکا، اروپا و آسیا است.

۱۳۸۷/۱۰/۰۹
۱۴:۳۵

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام