English  |  پارسی
شنبه، ۱۳ شهریور ۱۳۸۹
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
قیمت قراضه امریکا در فوریه- 05/ 12/ 1388

مرکز خدمات فولاد ایران- روند افزایش قیمت انواع قراضه امریکا در فوریه متفاوت بوده است. به طوری که قیمت قراضه سنگین و خرد شده نسبتا ثابت بود ولی قیمت قراضه صنعتی روند رو به رشدی داشته است. قیمت قراضه کامپوزیتی به طور متوسط نسبت به ماه ژانویه 23 دلار هر لانگ تن افزایش داشته . قیمت های ژانویه این قراضه در شمال و شرق امریکا 412 دلار ، در شمال میدوست 406 دلار و در جنوب 378 دلار هر لانگ تن تحویل درب کارخانه بوده است.

قراضه خرد شده کلاس 2 افت قیمت 3 دلاری را تجربه نموده که قیمت آن در شمال یا شرق 343 دلار هر لانگ تن ، در شمال میدوست 340 دلار و در جنوب 329 دلار هر لانگ تن بوده است. قیمت قراضه سنگین کلاس یک نسبت به ماه قبل تغییری نداشته،  در شمال و شرق 308 دلار، در شمال میدوست 315 دلار و در جنوب 307 دلار هر لانگ تن عرضه شده است.

۱۳۸۸/۱۲/۰۵
۰۷:۴۲

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام