English  |  پارسی
یکشنبه، ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
صادرات میلگرد ترکیه رو به بالا- 20/ 11/ 1388

مرکز خدمات فولاد  ایران- با کاهش 10 تا 15 دلار ی قیمت میلگرد، صادرات ترک ها هفته گذشته افزایش یافت. رشد قیمت میلگرد کارخانه های داخلی در مصر نیز به افزایش تقاضای  صادرات ترک ها کمک کرد.

قیمت میلگرد در ترکیه روز جمعه 5 دلار هر تن کاهش یافت و به 510 تا 525 دلار هر تن فوب رسید. با توجه به رشد تقاضا، ترک ها خواستار بالا بردن  فروش خود هستند. بیشترین میزان صادرات ترکیه به مصر و در قیمت 510 تا 520 دلار هر تن فوب انجام می شود و فقط سهم اندکی از صادرات این کشور به عراق در قیمت 510 تا 515 دلار هر تن تحویل درب کارخانه صورت می گیرد.

صادر کنندگان میلگرد ترکیه در شرایط سختی قرار گرفته اند. در ماه دسامبر صادرات این کشور 7 درصد پایین آمد و به 493.700 تن رسید. فروش کلی این کشور نیز با افتی 15 درصدی به 7/8 میلیون تن در سال گذشته رسید. اگر صادرات ترک ها به عراق و شمال آفریقا افزایش نمی یافت، بازار صادرات این کشور همچنان تحت فشار بود. صادرات میلگرد ترکیه به مصر و لیبی به ترتیب با رشدی 34 و 11 درصدی به 2/2 و 6/0 میلیون تن رسیده است. صادرات این کشور به عراق نیز دو برابر شده و به 760 هزار تن رسیده است.

۱۳۸۸/۱۱/۲۰
۰۸:۵۹

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام