English  |  پارسی
شنبه، ۱۳ شهریور ۱۳۸۹
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
افزایش نیاز هند به کک وارداتی - 14/ 11/ 1388

مرکز خدمات فولاد ایران- تقاضای کک در کشور هند همچنان رو به رشد است و این کشور  نیاز دارد که  تا سال 2012  سالانه 110 میلیون تن کک وارد کند . ظاهرا 25 میلیون تن این واردات از افریقای جنوبی خواهد بود.

هند در سال مالی 2010 به 611 میلیون تن کک نیاز خواهد داشت . که این نیاز  در سال 2011 به 640 میلیون تن و در سال 2012 به 726 میلیون تن خواهد رسید.

نیروگاههای برق، بخش های فولاد و سیمان بیشترین مصرف کنندگان کک هستند که به ترتیب 60 درصد، 7 درصد و 5 درصد از کک مورد نیاز هند را مصرف می کنند. در وهله اول، کشور اندونزی کک هند را تامین می کند که 63  درصد از کل واردات کک هند را در دست دارد. افریقای جنوبی نیز 32 درصد از بازار واردات  این کشور را در دست دارد.

افریقای جنوبی در سال 2009،  17 میلیون و 700 هزار تن کک به هند صادر نموده و ظاهرا 75 درصد تولید کک این کشور در آینده به آسیا صادر خواهد شد.

۱۳۸۸/۱۱/۱۴
۱۰:۳۵

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام