English  |  پارسی
دوشنبه، ۲۴ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
قراضه امریکا در ماه فوریه: افزایش یا ثبات؟ – 29/ 10/ 1388

مرکز خدمات فولاد ایران- با افزایش تولید فولادسازان و بالا رفتن حجم صادرات قراضه، عرضه کنندگان قراضه امریکا انتظار دارند در ماههای آینده قیمت ها همچنان افزایش یابد.

اکثر عرضه کنندگان قراضه معتقدند که قیمت ها در فوریه به ثبات می رسد اگرچه بسیاری نیز به  تداوم افزایش قیمت ها امیدوارند.در حال حاضر بازار قراضه تحت تاثیر عرضه کم، موجودی پایین و شرایط آب و هوایی نامساعد برخی مناطق قرار گرفته است.

صادرات از غرب امریکا رو به افزایش است. در حالی که در بازار قراضه شرق امریکا چون فولاد سازان داخلی حاضرند برای خرید قراضه از قیمت صادرات نیز بیشتر بپردازند در نتیجه حجم صادرات از این منطقه کم است.

در ژانویه قیمت قراضه خرد شده با 42 دلار افزایش نسبت به دسامبر 330 دلار هر لانگ تن عرضه شد. قراضه سنگین کلاس یک نیز با 40 دلار رشد به 310 دلا رهر لانگ تن رسید و قراضه بوشلینگ نیز 47 دلار بالا رفته حدود 377 دلار هر لانگ تن معامله شد.

۱۳۸۸/۱۰/۲۹
۰۹:۵۲

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام