English  |  پارسی
دوشنبه، ۲۴ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
ثبات قیمت ورق و میلگرد در اروپا – 24/ 10/ 1388

مرکز خدمات فولاد ایران- گزارشات اخیر استیل ایندکس نشان می دهد که قیمت میلگرد و ورق در شمال اروپا نسبت به هفته قبل تغییر نکرده است. اما قیمت ورق فوب میدوست پس از پشت سر گذاشتن ثباتی چند هفته ای کاهش یافته و به قیمت 659 دلار هر تن رسیده است. متوسط زمان تحویل ورق نسبت به هفته قبل افزایش یافته و به 8/5 هفته رسیده است.

قیمت ورق تحویل درب کارخانه در شمال اروپا تغییری را نسبت به هفته قبل نشان نمی دهد و در قیمت 690 دلار هر تن ثابت می باشد اما متوسط زمان تحویل نسبت به هفته قبل افزایش یافته و به 6/5 هفته رسیده است.

این روند در جنوب اروپا نیز بر همین منوال می باشد و قیمتها تغییری را نسبت به هفته قبل نشان نمی دهند اما متوسط زمان تحویل افزایش یافته است.

قیمت میلگرد در شمال اروپا نسبت به هفته قبل 3 یورو هر تن افزایش یافته است در حالیکه متوسط زمان تحویل در 6/2 هفته ثابت می باشد. قیمت بیلت مدیترانه هفته گذشته 406 دلار هر تن و هزینه تبدیل بیلت به میلگرد در شمال اروپا 83 دلار هر تن می باشد.

در حالیکه قیمت تحویل درب کارخانه در جنوب اروپا نسبت به قیمت 517 دلار هر تن در هفته گذشته، افزایش یافته است قیمت بیلت مدیترانه کاهشی 15 دلاری در هر تن را نسبت به هفته قبل نشان می دهد. متوسط زمان تحویل میلگرد نیز نسبت به هفته قبل کاهش یافته و به 2/2 هفته رسیده است.

۱۳۸۸/۱۰/۲۴
۰۹:۰۱

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام