English  |  پارسی
سه شنبه، ۲ خرداد ۱۳۹۱
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
کاهش قیمت قراضه در جنوب اروپا – 24/08/1388

مرکز خدمات فولاد ایران - قیمت قراضه در جنوب اروپا کاهش یافته و تقاضای آنهم زیاد نیست. کارخانه های تولید مقاطع و میله گرد در این منطقه با حداقل ظرفیت کار می کنند. در ایتالیا و اسپانیا کارخانه ها نیاز خود را روزانه خرید می کنند و پرداخت آنرا هم با مشکل انجام می دهند بهمین علت پیش بینی می شود قیمت قراضه در جنوب اروپا بازهم کاهش یابد، حداقل تا 10 یورو هر تن تا آخر امسال.

هرچند فروشنده ها تمایل به کاهش بیشتر قیمت ندارند ولی تقاضایی هم برای آنها نیست. در دسامبر کارخانه های تولید مقاطع متوقف می شوند بنابراین قیمتها باید کاهش بیابد.

۱۳۸۸/۰۸/۲۴
۱۱:۰۲

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام