English  |  پارسی
پنج شنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
سبقت عرضه سنگ آهن از تقاضا در سال 2010 – 14/07/1388

مرکز خدمات فولاد ایران - طبق پیش بینی اتحادیه آهن و فولاد چین در عرضه سنگ آهن بیشتر از تقاضای آن در سال 2010 خواهد بود.

بدلیل پایان نیافتن بحران اقتصاد جهانی، روند بهبود وضعیت تولید فولاد جهان سرعت کندی خواهد داشت و درنتیجه در سال آینده با افزایش موجودی سنگ آهن مواجه خواهیم شد.

چین به دنبال قراردادهای طولانی مدت سنگ آهن در سال مالی آوریل تا مارس است که این قراردادهای طولانی مدت را با سیستم حسابداری کارخانه های چینی هماهنگ می کند. اتحادیه آهن و فولاد چین در روزهای اخیر تعداد شرکتهای مجاز به واردات سنگ آهن را به 10 شرکت کاهش داده است.

۱۳۸۸/۰۷/۱۴
۱۰:۱۴

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام