English  |  پارسی
شنبه، ۱۳ شهریور ۱۳۸۹
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
بازار ورق آسیب پذیرتر از بازار مقاطع – 13/07/1388

مرکز خدمات فولاد ایران - رکود بازار چین، کاهش تقاضا و تاخیر در ذخیره سازی همگی بیشتر بر روی قیمت ورق تاثیر منفی گذاشته اند تا بر روی بیلت و مقاطع. سرمایه گذاریهای مالی نیز متوازن صورت نگرفت و این باعث شده تا سرمایه گذاریهای زیربنائی در امر تولید مقاطع بیشتر صورت گیرد تا برای ورق تولید شده از قراضه اتومبیل.

درخصوص صادرات بیلت سی آی اس، تقاضا از طرف آسیا (تایوان، تایلند و فیلیپین)، آفریقای شمالی (مصر و مراکش) و ترکیه رو به افزایش است. ولی تقاضایی از طرف اروپا مطرح نمی شود. چند کارخانه آمریکایی برای صادرات بیلت قیمت 430 تا 450 دلار هر تن فوب را پیشنهاد داده اند.

قیمتهای سی اف آر جنوب آسیا برای بیلت حدود 490 تا 500 دلار هر تن است اما هنوز فشارقیمت قراضه روی آن است. بعلاوه، بازار میلگرد خاورمیانه  بدلیل پایان رمضان کمی بهبود نشان داد.

برعکس قیمت ورق گرم تحت فشار زیادی است. هزینه حمل از چین به آسیای شرقی نسبتا کم است و تاثیر مازاد ظرفیت چین در آسیای شرقی بسیار مشهود است. پیشنهادهایی هم به اروپا عرضه می شود ولی اختلاف 20 تا 30 یورو در هر تن بین قیمت اروپا و قیمتهای چین نمی تواند تاثیرتاخیر زمانی ورود کالا را کم کند. این پیشنهادات افزایش قیمت بازار اروپا را با کندی همراه می کند.

هند از اواسط سپتامبر از واردکنندگان اصلی ورق گرم چین بوده و تقریبا دو سوم صادرات ورق گرم چین در ماه سپتامبر به هند تعلق داشته است.

بعد از ماهها افزایش قیمت در آمریکا، علائم مختلفی در حال نمود است. ورود کالا از ماه جون و همینطور شروع به کار مجدد کارخانه ها می تواند باعث کاهش قیمتها شود. ظاهرا قیمت ورق همچنان راکد خواهد ماند.

۱۳۸۸/۰۷/۱۳
۰۹:۴۱

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام