English  |  پارسی
پنج شنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
کاهش قیمت ورق گرم عربستان

قیمت ورق گرم عربستان سعودی در طول هفته گذشته رو به کاهش بوده، در حالی که تقاضا نیز به صفر رسیده است.

موجودی ورق گرم بالا رفته و هیچ کس تمایلی به خرید ندارد که این امر، به کاهش بیشتر قیمت ها منجر شده است.

ورق گرم تولید داخل 500 دلار هر تن قیمت دارد، در حالی که انواع وارداتی آن بین 550 تا 700 دلار هر تن سی اف آر پیشنهاد  می شود. اما این ها تنها پیشنهاد است و در طول هفته گذشته هیچ سفارش جدیدی در این سطح قیمت ها دریافت نشده است.

در عربستان، محدودیت اعتباری از طرف بانک ها به شدت دیگر کشورها نیست ولی بانک ها در دادن اعتبار محتاطانه عمل می کنند.

عربستان سعودی از چهارم تا سیزدهم دسامبر در تعطیلات خواهد بود. بعد از آن نیز تعطیلات سال نو از راه می رسد. بنابراین احتمال بهبود بازار فولاد در دسامبر وجود ندارد.

در نیمه دوم سال 2009، زمانی که سطح موجودی کاهش می یابد، احتمالاً داد و ستدها شروع خواهد شد که البته این موضوع به وضعیت مالی جهان نیز بستگی دارد.

۱۳۸۷/۰۸/۲۰
۱۳:۴۵

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام