English  |  پارسی
شنبه، ۱۳ شهریور ۱۳۸۹
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
افزایش قیمت ورق ترکیه - 21/5/1388

مرکز خدمات فولاد ایران - هفته گذشته پس از آن که کارخانه اردمیر قیمت انواع ورق خود را 50 تا 60 دلار هر تن افزایش داد، قیمت های داخلی ترکیه نیز بیشتر شد. اکثر کارخانه های سی آی اس هنوز قیمت های جدید خود را برای اواخر اکتبر و نوامبر اعلام نکرده اند اگر چه برخی از این کارخانه ها با همان قیمت های قبلی، برای ماه سپتامبر با ترکیه مذاکره کرده اند.

کارخانه سورستال ورق گرم رول را با قیمت 570 دلار هر تن سی اف آر برای تحویل در اواخر اکتبر عرضه می کند. گفته می شود کارخانه ایلیچ دو ماه قبل، معاملات ماه سپتامبر خود را 380 تا 430 دلار هر تن فوب انجام داده اما در حال حاضر 460 دلار هر تن فوب پیشنهاد می دهد که برابر است با 500 تا 510 دلار در تن سی اف آر ترکیه.

تجار ترکیه ای منتظر اعلام قیمت های جدید ماه اکتبر هستند و معتقدند قیمت ها افزایش خواهد یافت. هم اکنون قیمت های تحویل نقدی ورق گرم و سرد رول به ترتیب 550 تا 620 و 650 تا 720 دلار هر تن است. در حالی که قیمت پایه کارخانه اردمیر برای ورق گرم و سرد رول به ترتیب 550 و 600 دلار هر تن است. از آنجا که اکثر کارخانه ها ظرفیت تولید خود را پایین آورده اند افزایش اندک تقاضا باعث شده تا تمام این کالاها فروخته شوند در نتیجهسطح موجودی کم و قیمت ها بالا رفته است.

کارخانه اردمیر سفارشات جدیدی قبول نمی کند چرا که کل تولید خود را پیش فروش کرده است. در حالی که محصولات خود را با 75 درصد افزایش قیمت به مشتریان خود عرضه می کند.

۱۳۸۸/۰۵/۲۱
۰۸:۵۰

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام