English  |  پارسی
شنبه، ۱۳ شهریور ۱۳۸۹
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
کاهش صادرات میله گرد ترکیه - 20/5/1388

مرکز خدمات فولاد ایران - گزارش شده که بازار میله گرد ترکیه راکد است. حال آنکه تولیدکنندگان، قیمت های خود را افزایش داده اند ولی تقاضا برای صادرات وجود ندارد.

قیمت های پیشنهادی حدود 500 دلار هر تن فوب است، اما خریداران خاورمیانه حاضر به خرید نیستند. در مصر نیز واردات میله گرد متوقف شده است چرا که قیمت های تولیدکنندگان داخلی به صرفه تر است. سیاست کنونی آنها کاهش قیمت ها جهت رقابت با بازار واردات است که به نظر کارگر افتاده است.

گفته می شود عراق تنها بازاری است که هنوز میله گرد ترکیه را با قیمت 500 دلار هر تن تحویل درب کارخانه خریداری می کند.

در حال حاضر تولیدکنندگان در ترکیه تلاش می کنند که تعادلی بین افزایش قیمت قراضه و تقاضای پایین خاورمیانه ایجاد کنند.

برخی خریدهای خاورمیانه بارقه هایی از امید برای کارخانه های ترکیه به وجود آورده است اما احتمال بالا رفتن قیمت قراضه و متعاقب آن قیمت میله گرد، این امیدواری را کوتاه مدت کرده است.

انتظار می رود تقاضا بعد از ما ه رمضان افزایش یابد. اگر قیمت قراضه تا 320 دلار هر تن سی اف آر برسد تجار مجبور خواهند شد که قیمت های خود را تا 520 دلار هر تن افزایش دهند.

۱۳۸۸/۰۵/۲۰
۱۳:۲۵

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام