English  |  پارسی
شنبه، ۱۳ شهریور ۱۳۸۹
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
افزایش قیمت میله گرد برای جنوب شرق آسیا - 20/5/1388

مرکز خدمات فولاد ایران - قیمت میله گرد در جنوب شرق آسیا با بالا رفتن قیمت قراضه، افزایش یافته است. اما واردکنندگان در سنگاپور و تایوان تمایلی به پرداخت بیش از 500 دلار برای هر تن سی اف آر ندارند چرا که تقاضای بازارهای داخلی آنها هنوز پایین است. در واقع سفارشات بسیار کمی در بازار این مناطق دیده می شود که معمولاً نیز توسط عرضه کنندگان کره و تایوان تامین می گردد.

منابع تجاری تایوان می گویند کارخانه های فولادسازی، میله گرد خود را با قیمت حدود 500 دلار برای هرتن فوب پیشنهاد می دهند. قیمت های پیشنهادی ترکیه نیز 525 تا 540 دلار برای هر تن سی اف آر است در حالی که در اواسط جولای قیمت آن 500 دلار برای هر تن سی اف آر بود. یک تاجر در سنگاپور می گوید بسیاری از عرضه کنندگان، قیمت های صادرات خود را افزایش داده اند زیرا فکر می کنند چین بازار خوبی برای میله گرد آن ها خواهد بود. وی اضافه می کند اخیراً بازار داخلی میله گرد چین رشد داشته است اما امکان دارد به زودی قیمت ها کاهش یابد.

تجار می گویند قیمت میله گرد در سنگاپور 530 دلار هر تن است که جذابیت کمی برای واردات میله گرد ایجاد کرده است.

۱۳۸۸/۰۵/۲۰
۱۰:۲۵

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام