English  |  پارسی
دوشنبه، ۱۷ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
پیش بینی کمبود قراضه در امریکا - 7/5/1388

مرکز خدمات فولاد ایران - کمبود قراضه در امریکا از زمانی که ظرفیت تولید فولاد افزایش یافت و سازندگان اتومبیل قراضه تحویل فوری نقدی کمتری را عرضه کردند در حال گسترش است. بهبود عملکرد بازار و پیش بینی کمبود قراضه سبب افزایش چشمگیر قیمت قراضه خواهد شد.

منطقی است که انتظار داشته باشیم زمانی که کارخانه ها ظرفیت خود را افزایش داده و به 65 تا 70 درصد برسانند، امریکا دچار کمبود فاحش قراضه شود.

اگر قراضه تولید نشود و به میزان لازم ذخیره گردد، کوره های الکتریکی جایگزین های قراضه مانند آهن اسفنجی را تولید خواهند کرد زیرا با ادامه خرید سنگ آهن در چین، قیمت آن افزایش خواهد یافت.
۱۳۸۸/۰۵/۰۷
۱۰:۵۷

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام