English  |  پارسی
دوشنبه، ۲۴ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
کاهش واردات میله گرد عراق

مرکز خدمات فولاد ایران – محدودیت تقاضا در عراق باعث شده تا سطح واردات میله گرد این کشور پایین بیاید و خریداران عراقی ترجیح می دهند با بالا رفتن قیمتها فعلا در بازار نباشند. سطح واردات عراق در ماه می تقریبا به نصف رسیده. در ماه ژوئن هم سطح تقاضا پایین بود و معاملات چندانی انجام نشد.

از آغاز 2009 عراق به عنوان یکی از عوامل بالا رفتن تقاضا و قیمت میله گرد در خاور میانه بوده. به گفته یک تاجر ترک، بر خلاف رکود واردات در کشورهای دیگر، عراق فعالیت خوبی در ساخت و ساز داشت اما اخیرا سفارش خرید چندانی از این بازار دیده نمی شود.

مقدار واردات میله گرد عراق از ترکیه در ماه مارچ 95.977 تن بوده و در آوریل به 88.634 تن کاهش یافته، ضمن اینکه در ماه می این رقم به 45.493 تن رسید. قیمت میله گرد ترکیه به عراق 465 تا 470 دلار در تن تحویل درب کارخانه بوده ولی این قیمت دیگر مورد قبول بازار عراق نیست.

۱۳۸۸/۰۴/۱۴
۱۰:۱۰

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام