English  |  پارسی
جمعه، ۲۱ اسفند ۱۳۸۸
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
کاهش 9 درصدی تعرفه صادرات چین

وزارت دارایی چین برای حمایت از صنایع داخلی تعرفه صادرات محصولات فولادی را تا 9 درصد کاهش داده است. با این اقدام صادرات این محصولات بسیار به صرفه خواهد بود و انگیزه ای قوی برای تولیدکنندگان در امر صادرات بوجود خواهد آورد. این مصوبه جدید از اول ژوئن امسال قابل اجرا شده است.

کالاهایی که شامل این مصوبه شده اند عبارتند از انواع میله گرد و مفتول، مقاطع، ورق گرم رول و برش، ورق گرم استاینلس استیل، تسمه، لوله و غیره.

تقاضای پایین جهانی و هزینه بالای صادرات باعث پایین آمدن سطح صادرات و زیان تولیدکنندگان چینی طی امسال شده. از طرفی دولت هم برای مهار تولید تغییری در تعرفه های صادراتی صورت نداده بود و این تعرفه ها در سطح بالای چند سال اخیر باقی مانده بود.

روند منفی تقاضای صادرات محصولات فولادی چین باعث شد تا در چهار ماه اول سطح صادرات این کشور تا 60 درصد پایین بیاید ضمن اینکه چین را تبدیل به واردکننده صرف طی ماههای مارچ و آوریل کرد.

۱۳۸۸/۰۳/۲۳
۰۹:۴۳

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام