English  |  پارسی
پنج شنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
بهبود تدریجی بازار ورق تسمه

طبق گزارش هیئت فولاد فرانسه قیمت ورق تسمه در بازار اروپا به آهستگی رو به بالا رفتن است و سفارشات برای نیازهای ضروری انجام می گیرد. افزایش اندک قیمت این کالا در بازار وارداتی این عقیده که قیمتها به کف خود رسیده است را محکم تر می کند. سطح موجودی ورق تسمه رو به کاهش گذاشته که خود نشانه از سرگیری سفارشات است.

بازار ورق سیاه برشی هنوز راکد است و خریداران برای بهبود بازار تقاضا در تلاشند. سطح سفارش این کالا هم چندان امیدوار کنننده نیست.

در مورد میله گرد هم سطح تقاضا ثابت مانده، البته در سطح پایین. قیمتهایی که از اول آوریل کمی تکان خورده بود در فاز ثابت باقی مانده است.

۱۳۸۸/۰۳/۱۶
۱۱:۴۳

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام