English  |  پارسی
پنج شنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
وال: دلیلی برای مذاکره وجود ندارد

مدیر شرکت وال برزیل اعلام کرده است که هیچ دلیلی برای شروع مذاکرات سنگ آهن وجود ندارد تا زمانی که بحران مالی در جهان اندکی فروکش کند و تقاضا به سطح نرمال آن بازگردد.

مدیر شرکت وال همچنین اظهار داشت: " امیدوارم آرسلورمیتال به پای قرارداد بلندمدت سنگ آهن خود بماند. در غیر این صورت نیز این شرکت حاضر است برای رسیدن به توافق با آن مذاکره نماید."

شرکت وال پیش از این اعلام کرده بود تولید سنگ آهن خود را تا 10 درصد کاهش خواهد داد. این شرکت تولید نیکل و آلومینیوم خود را نیز پایین آورده است. آرسلورمیتال که یکی از مشتریان اصلی شرکت وال به حساب می آید نیز اعلام کاهش تولید کرده است.

۱۳۸۷/۰۸/۲۰
۱۱:۰۰

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام