English  |  پارسی
دوشنبه، ۱۷ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
تولید بیش از 100 میلیون تن قراضه کشتی در 3 سال آینده

در ظرف دو تا سه سال آینده حدود 50 تا 100 میلیون تن قراضه حاصل از اوراق کردن کشتی می تواند در دسترس تولید کنندگان فولاد در سطح جهان قرار گیرد. طبق برآورد یکی از شرکت های پیشرو در زمینه اوراق سازی کشتی ها ( GRI )، بین 2 تا 3 هزار کشتی فله بر به همراه تقریباً همین تعداد کشتی تانکر و کشتی کانتینری در طول دو سال آینده اوراق خواهد شد.

زمانی که بازار حمل کالا داغ است، شرکت ها می توانند از کشتی های قدیمی خود برای مدت طولانی تری استفاده می کنند. اما در حال حاضر بازار کساد است و از طرفی ساخت کشتی های جدید باید به پایان برسد.

این شرکت مستقر در سنگاپور تصمیم دارد موجودی قراضه خود را در چین و اطراف آن افزایش دهد. زیرا معتقد است که چین تقاضای خود را برای قراضه کشتی از 10 درصد فعلی به حدود 25 درصد افزایش خواهد داد. این شرکت با پاکستان و عربستان نیز برای ایجاد محوطه های نگهداری قراضه در این کشورها وارد مذاکره شده است.

چین در ماه مارس 1/1 میلیون تن قراضه وارد کرد که در مقایسه با 482 هزار تن در فوریه تقریباً دو برابر شده است و احتمالاً این واردات در سال جاری به 10 میلیون تن خواهد رسید.

۱۳۸۸/۰۲/۳۱
۱۰:۱۰

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام