English  |  پارسی
پنج شنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
ثبات قیمت ورق سرد در چین

قیمت های ورق سرد چین در این هفته تغییر چندانی نسبت به قیمت ورق گرم نداشته و تنها 30 یوان ( حدود 4 دلار) هر تن افزایش یافته است. قیمت ها نسبت به هفته قبل ثبات بیشتری گرفته است و در بازارهای واردات و صادرات فعالیت های کمی صورت می گیرد.

در بازار شانگهای، ورق سرد ضخامت 1 میلی متر تولید آنشان استیل 4200 یوان ( 616 دلار) هر تن قیمت دارد که نسبت به جمعه گذشته 30 یوان هر تن افزایش داشته است. ورق سرد ضخامت 2/1 تا 2 میلی متر نیز با 30 یوان افزایش در قیمت 4100 یوان ( 601 دلار) هر تن پیشنهاد می شود. ورق سرد کویل ضخامت 1 میلی متر هندان استیل نیز در قیمت 4030 تا 4050 یوان ( 591 تا 594 دلار) هر تن عرضه می شود.

در بازار صادرات، گفته می شود که برخی کارخانجات محصول خود را در قیمت 470 دلار هر تن به کره جنوبی صادر کرده اند. در بازار واردات نیز قیمت ورق سرد سی آی اس برای تحویل ماه مه حدود 10 تا 30 دلار هر تن در این هفته کاهش یافته است. با این وجود هیچ معامله ای در این قیمت ها صورت نمی گیرد.  

۱۳۸۸/۰۲/۱۵
۱۰:۵۸

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام