English  |  پارسی
دوشنبه، ۲۴ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
بهبود وضعیت تقاضای میله گرد عربستان

به دنبال راه اندازی پروژه های دولتی در عربستان، تقاضای میله گرد در این منطقه رو به افزایش است. قیمت خرده فروشی این محصول بدون تغییر حدود 507-667 دلار در تن بوده است. پروژه های دولتی عربستان طی سه ماه آخر 2008 راکد بود ولی نشانه های امیدوار کننده ای در این بازار مشاهده می شود علی رغم اینکه سایر بازارها در منطقه خاور میانه همچنان راکد است. 

روند واردات همچنان پائین است ولی هنوز برخی تجار خرید از ترکیه را بدلیل قیمت پائین تر ترجیح می دهند و علی رغم احتمال پائین آمدن بیشتر قیمتها، در حال عقد قراردادهای خرید خود هستند. برخی تولیدکنندگان بدلیل سطح بالای موجودی ها مخالف ادامه روند تولید با ظرفیت کامل هستند و این در حالی است که اکثر تولیدکنندگان همچنان با حد اکثر تولید کار می کنند.

دولت عربستان هنوز تصمیمی برای کم کردن محدودیتهای صادراتی نگرفته، چراکه معتقد است در حال حاضر بازار خاور میانه بقدری ضعیف است که نمی تواند واردات چندانی داشته باشد.
۱۳۸۷/۱۲/۲۸
۱۲:۵۰

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام