English  |  پارسی
دوشنبه، ۲۴ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
افزایش 7 درصدی صادرات سنگ آهن در سال 2008

بنا بر گزارش اداره آمار آهن و فولاد، صادرات سنگ آهن در جهان با 7 درصد افزایش در سال 2008 بالغ بر 5/888 میلیون تن گردید.

استرالیا با صادرات 9/308 میلیون تن سنگ آهن، بزرگترین کشور صادرکننده این کالا در سال 2008 به حساب می آید. بعد از آن، برزیل بیشترین صادرات سنگ آهن را در حدود 7/281 میلیون تن داشت که این رقم در مقایسه با سال قبل از آن 5 درصد رشد نشان می دهد. صادرات سنگ آهن استرالیا، برزیل و هند در این سال مجموعاً بالغ بر 3/691 میلیون تن گردید که این رقم 77 درصد از کل صادرات سنگ آهن جهان را تشکیل می دهد.   

برخی از تحلیلگران معتقدند با توجه به بحران اقتصادی و کاهش تقاضای فولاد در جهان، تولید و صادرات سنگ آهن در سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش خواهد یافت. 

۱۳۸۷/۱۲/۲۷
۱۲:۰۷

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام