English  |  پارسی
دوشنبه، ۲۴ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
سقوط صادرات کک در چین

طبق آمار گمرکات چین، صادرات کک این کشور در فوریه بالغ بر 30 هزار تن گردید که نسبت به 80 هزار تن در ماه ژانویه کاهش چشمگیری داشته است و در مقایسه با یک میلیون تن صادرات معمول در سال های اخیر،  اختلاف فاحشی دارد.

با این وجود کابوس صادر کنندگان کک در چین همچنان ادامه دارد. یکی از کارشناسان صنعت کک  در چین اظهار داشت: "هنوز خیلی زود است که زمان به کف رسیدن بازار را پیش بینی کنیم." وی گفت احتمال بهبود تقاضا تا ژوئن بعید است.

این کارشناس اظهار داشت که صادرات کک عمدتاً بستگی به تولید چدن دارد که تولید این کالا نیز به میزان زیادی در 5 ماه گذشته کاهش داشته است. وی افزود آینده بازار کک بستگی به کنترل واقعی ظرفیت فولاد دارد.

شرکت های کک در چین قصد دارند از دولت این کشور بخواهند برای نجات صنعت کک، عوارض صادراتی این کالا را کاهش دهد. آن ها امیدوارند عوارض صادراتی کک که در حال حاضر 40 درصد است کاهش یابد و یا حتی حذف گردد.

۱۳۸۷/۱۲/۲۶
۱۲:۳۳

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام