English  |  پارسی
دوشنبه، ۲۴ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
کاهش قیمت صادراتی چدن سی آی اس

بازار معاملات چدن در سی آی اس راکد است. به دلیل کاهش قیمت چدن در اتحادیه اروپا و همچنین کاهش تقاضا از سوی آسیای شرقی، این کالا قیمت ثابتی ندارد.

در حال حاضر این کالا در قیمت 230 دلار هر تن پیشنهاد می شود که در مقایسه با ماه گذشته 60 دلار هر تن کاهش داشته است. یکی از تجار اظهار داشت قیمت ها در سطح 270 دلار هر تن به ایتالیا پیشنهاد می شود اما معامله ای در این سطح قیمت صورت نمی گیرد. زیرا قیمت پیشنهادی از سوی خریداران در حدود 250 دلار هر تن است.

۱۳۸۷/۱۲/۲۴
۱۲:۳۶

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام