English  |  پارسی
شنبه، ۱۳ شهریور ۱۳۸۹
ارسال به دوستان نسخه چاپی
  
 نمایش خبر 
ادامه کاهش قیمت قراضه در شرق آسیا

قیمت های وارداتی برای قراضه سنگین کلاس 1 و 2 ( 20-80 ) برای تحویل با کشتی فله بر بین 260 تا 270 دلار هر تن سی اف آر شرق آسیا پیشنهاد می شود که نسبت به هفته قبل 10 دلار هر تن کاهش داشته است. قراضه 20-80 کانتینرشده نیز 240 تا 250 دلار هر تن قیمت دارد که نسبت به هفته گذشته 20 دلار هر تن کاهش نشان می دهد.  

با این وجود، عرضه کنندگان از ارائه قیمت های جدید امتناع می کنند. زیرا آن ها معتقدند قیمت های درخواستی خریداران بسیار پایین است. یکی از تجار اظهار داشت قیمت ها به سطح قیمت های تمام شده نزدیک شده است. قراضه مخلوط از قراضه سنگین کلاس 1 و 2 (20-80) و قراضه خرد شده در قیمت 278 دلار هر تن سی اف آر شرق آسیا پیشنهاد می شود.

در تایوان تمایلی به خرید قراضه وارداتی وجود ندارد. زیرا قیمت های قراضه داخلی با 14 دلار هر تن کاهش در هفته گذشته به 210 دلار هر تن رسیده است. در حالی که قراضه 20-80 کانتینر شده در قیمت 230 تا 240 دلار هر تن عرضه می شود. یکی از تجار قراضه در تایوان اظهار داشت قیمت مورد نظر خریداران تایوانی برای قراضه وارداتی حداکثر 200 دلار هر تن سی اف آر است.

در چین، پیشنهادها برای قراضه فله 20-80 غالباً در قیمت 260 دلار هر تن صورت می گیرد. اخیراً نیز یک محموله 30 هزار تنی از قراضه سنگین کلاس 2 ژاپن در قیمت 230 دلار هر تن سی اف آر بنادر چین خریداری شده است.

به دلیل ضعف بازار، خریداران بسیار با احتیاط عمل می کنند. یکی از تجار اظهار داشت از آن جایی که احتمال می رود قیمت ها قبل از تحویل مجددا کاهش یابد، خرید قراضه ریسک بالایی دارد.

۱۳۸۷/۱۲/۱۳
۱۲:۳۵

 

صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | سرویس ها | بایگانی اخبار | استانداردهای آهن | قیمت آهن در بازار ایران | قیمت آهن در بازار جهان | بورس فلزات تهران | خرید در بازار ایران | فروش در بازار ایران | خرید در بازارجهانی | فروش در بازار جهانی | بایگانی قیمت های ایران | بایگانی قیمتهای جهانی | بخش ویژه اعضا | حریم شخصی کاربران
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام